Hos Dee!

Hallelujah, antligen ar jag i brisbane hos min favvo aussie! Flygresan fran cairns gick mycket bra, jag glodde oavbrutet pa animal police, tankte en del pa mamma da haha.
Min vaska var naturligtvis for tung nar jag skulle checka in, jag skulle bli forvanad om jag en enda gang kommer fram till incheckningen och far lamna min vaska utan att forst behova ga och packa om den en eller tva ganger.
Nu var det till viss del av snalhet, jag hade med mig en stor bag in box-vin for att jag inte ville slanga den, och den vagde ju sina kilo. Jag lyckades i alla fall packa om, slapp betala, sa slutet gott allting gott! Val i brisbane la jag i alla tunga saker i ryggsacken igen, vilket ledde till att jag inte hade en chans att fa upp den pa axeln, holl pa att ramla omkull riktigt snyggt nar en man kom till min undsattning och hjalpa mig att baxa upp den pa min stackars rygg. Thank you very much, no, I'm OK, it's fine, thanks!"
Hittade snabbt dee och hoppade in i bilen helt overlycklig over att se henne igen! Hon bor bara 15 min fran flygplatsen i varldens finaste hus, jag fick mitt eget lilla crib med dubbelsang, dusch och toalett.
Vi at middag och sen var det bara pa med klanningen och klackarna och gora brissy osakert! Vi hoppade runt pa nagra skithaftiga stallen, jag kande mig som varsta turisten som bara glodde pa allt med stora ogon, men det var sa stort! Och haftigt! Terrasser ut mot utsikten av skyskraporna, barer med 5-6 dansgolv, sma avskilda avdelningar med rum man kunde sitta och vila fotterna, you name it! Dar ligger vi verkligen efter i stockholm!
Natten blev inte sa lang, vi stannade pa mcdonalds innan vi fick tag pa en taxi och kom hem klockan tva. Dackade direkt och sov till tolv dagen efter. Idag har vi mest tagit det lugnt, akt runt lite i omradet och sett var dee jobbar och var hon gick i skolan, vi har handlat lite mat och godis pa en stor godisaffar.
Nu ska vi snart ata en akta aussie roast dinner med kyckling och gronsaker och pumpa och allt. Yay!

Kommentarer
Postat av: Farmor Margareta

Hej Tove! Nu har jag läst alla dina inlägg och tittat på dina härliga bilder. Visste inte att du börjat skriva igen. Vilka fantastiska upplevelser du får vara med om. Jag blir riktigt avundsjuk.

Jättemycket tack för kortet som kom igår. Jag blev så glad! - På fredag åker jag till Skåne med Ritva o Björn och firar vårens intåg. Det har faktiskt blivit litet varmare här nu, så man anar att det ska bli en sommar i år också. - Ha det jättebra!

Stor kram från Farmor

2012-04-25 @ 19:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback