Matlådemaster

Fem dagar på rangan och fasan för Den Där Matlådan har krympt allt mindre. De fem första dagarna gjorde jag nästan en grej av att äta så varierat som möjligt, nämligen en meny bestående av;
Måndag: Kycklingcurry och ris
Tisdag: Laxkotlett och wokgrönsaker
Onsdag: Fläskkarré och klyftpotatis
Torsdag: Spagetti och köttfärssås
Måndag: Broccolipaj

Woha! Inte en dag av samma kolhydrat eller sorts kött! Tänk vad ett år i danmark med madpakke varje dag kan göra. Skicka hit nobelpriset i matlåda för fasen!

Kommentarer
Postat av: amanda

duuuu toveee......

jag tänkte så här: om jag lämpar över ett gäng tomma matlådor hos dig så kanske du kan fylla dem så jag också får en sån där god och varierad vecka..? jag jobbar på upplands-brohus, du kan få dörrkoden och så är det bara att komma in där och trycka in dem i kylen, hehe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback